Ny dansk side giver dig overblik over (og indblik i) forbrugslåns-junglen

Lad os slå det fast med syvtommersøm – det er en rigtig dårlig idé at optage forbrugslån / kviklån!

Hvis du er studerende og har brug for at låne penge, så bør du gøre det i følgende rækkefølge

  1. Har du virkelig brug for et lån? Du bør aldrig låne til ferier, nyt tv og andre goder. Hvis du ikke har råd til dem, så har du ikke brug for dem. Vent til du har pengene til det eller find en alternativ og billegere løsning. F.eks. findes der masser af muligheder for at komme på ferie på en SU.
  2. Spørge dine forældre – kan du låne her? Hos dine forældre er der typisk ingen renter, så hvis du kan låne her er det klart at foretrække.
  3. Tag et SU lån. Renten på SU lån er meget lav i forhold til alle andre typer lån, så skal du låne som studerende, så er et SU lån du bør prøve først
  4. Banklån. Kan du ikke få et SU lån, eller har du lånt til dit maksimum, kan du overveje at gå i banken. Her er renterne lidt højere end på SU lån, men stadig til at betale
  5. Låne-sider. Dette bør være din sidste udvej. Låne-sider med forbrugslån og kviklån har ret høje renter, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at låne her!

Hvis du er kommet i den situation at du virkelig skal bruge nogle penge, og de 3 første muligheder ikke er tilstedet, så bør du bruge en ny dansk tjeneste kaldet forbrugerfinans.dk inden du tager det første og bedste forbrugslån.

På Forbrugerfinans.dk finder du et visuelt overblik over forbrugslån , som giver dit et klart indblik i, hvor meget en forbrugslån egentlig koster, og hvor det er billigst. På Forbrugerfinans.dk gør det meget ud af at forklare lån, så alle forstår det, og det er også derfor at de har en grafisk tilgang til sammenligning af forbrugslån, da det giver et hurtigt og nemt overblik. Læg også mærke til at alle grafer og visualiseringer er interaktive. Du kan f.eks. trykke på søjlerne i søjlediagrammet for at få de præcise tal for det givne lån.

Hos Forbrugerfinans.dk sammenligner de på baggrund af de samlede kretiomkostninger der er ved et lån. Altså de samlede omkostninger til renter, gebyrer osv. På den måde kan du være sikker på, at den pris du ser på siden er den pris du kommer til at betale for dit lån. Med de samlede kreditomkostninger er det også nemmere at sammenligne lån på tværs af udbydere, da det er en sammenlignings-faktor der ikke er afhængig af skjultegebyrer, afdragsfrie måneder osv.

Har du selv erfaringer med lån som du gerne vil dele med andre, hører vi gerne fra dig i kommentarsporet nedenfor!

 

 

Be the first to comment on "Ny dansk side giver dig overblik over (og indblik i) forbrugslåns-junglen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*