Inspo er dit hjælpeværktøj i gymnasiet

I nyere undersøgelser viser tal, at over 50% af alle gymnasieelever føler store udfordringer, når de skal lave hjemmeafleveringer. Særligt når det handler om, hvordan opbygningen, sproget og stilen skal være, har de fleste gymnasieelever haft store udfordringer.

Derfor har det nye hjælpeværktøj Inspo.dk til formål at hjælpe gymnasieelever, der står i denne problemstilling. Som gymnasieelev har du mulighed for at finde færdige eksempler af den opgave du står og arbejder med.

På den måde kan du konkret se, hvordan du skal opbygge din fysik rapport, tysk stil eller dansk novelle. Alle skoleopgaverne på inspo.dk har enten fået 10 eller 12 i karakter, så du men måde er sikret at eksemplerne er af høj kvalitet.

Udover at du kan blive klogere på, hvordan stilen og opbygningen bør se ud, kan du også bruge de færdige eksempler til at se, om du har forstået opgavens formål korrekt.

Måske har du misforstået vigtige emner eller du har glemt at anvende bestemte begreber. Alle disse bekymringer, kan du hurtigt eliminere, når du kan gennemtjekke et færdigt eksempel.

Inspo har også samlet en række skarpe og dybdegående noter og hjælpemidler indenfor forskellige fag. Særligt noterne på inspo kan være en god hjælp i tavleundervisningen og forberedelsen til eksaminerne.

Er inspo gratis at anvende?

Inspo er gratis at bruge. Det eneste du selv skal gøre, hvis du vil have adgang til en opgave, er at bidrage med en af dine egne opgaver.

Hvis du vil have adgang til en opgave, skal du bytte en af dine egne opgaver. På den måde bidrager du selv til ”Fælleskassen”, hvor din opgave kan være med til at hjælpe andre medstuderende.

I modsætning til andre lignende værktøj på markedet, så skiller Inspo sig markant ud på selve produktet og prisen.

Hvad med snyd og plagiat?

Inspo er imod snyd og plagiat i gymnasiet, derfor skal de færdige opgaveeksempler ikke ses som en måde at snyde eller skrive af.

Inspo samarbejder med forskellige plagiatværktøjer der gør, at du som elev ikke kan kopiere store udsnit, uden at det vil blive opdaget. Alle elevopgaverne på inspo.dk er tidligere afleverede opgaver, derfor har gymnasierne allerede opgaverne i deres database.

Be the first to comment on "Inspo er dit hjælpeværktøj i gymnasiet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*