4 gode ideer til at gøre dit CV mere interessant

CV

Vil du gerne have endnu bedre muligheder for at få drømmejobbet? Så skal du forbedre dit CV. Jo flere færdigheder du har, des nemmere bliver det nemlig for dig at få fingrene i de gode jobs. Her får du derfor fire bud på ting, der pynter på CV’et.

Lær at begå dig i Excel

Excel er et program, der kan bruges til utrolig mange forskellige ting i forretningssammenhænge. Derfor kan det i særdeleshed være en fordel at kunne skrive på dit CV, at du har et dybdegående kendskab til dette program. Især når der skal laves budgetter, er det et fremragende værktøj, og du kan faktisk kode Excel til at kunne et væld af forskellige ting. Vil du have et endnu mere imponerende CV, skal du altså overveje at lære at begå dig i Excel. Det kan du lære enten ved at tage et kursus i det eller ved at følge guides, du finder på nettet. Ellers handler det blot om at prøve forskellige ting af og at lege med det.

Lær de vigtige forretningssprog

Det ser som regel godt ud på CV’et at kunne forskellige sprog. Det vidner om en vis intelligens, at du kan forskellige sprog, og dét sender naturligvis et godt signal til arbejdsgiveren. Derudover er det især i forretningssammenhænge helt genialt at kunne kommunikere med samarbejdspartnere og kunder fra flere forskellige dele af verden. Langt de fleste kan i dag tale engelsk på et nogenlunde fornuftigt niveau, men kan du også eksempelvis tysk og kinesisk, har du virkelig gode forudsætninger for at begå dig i internationale forretningssituationer.

Lær at kunne kode i HTML og CSS

Især hvis du søger job i IT-verden, er det oplagt at lære at kode og afkode HTML og CSS. Det er de to ”sprog”, som hjemmesider er bygget op af. Det vil altså sige, at når du kan disse, kan du kode dine egne hjemmesider helt fra bunden af. På HTML.dk kan du finde dybdegående guides til begge sprog, og at kunne disse vil helt sikkert se godt ud på CV’et. Når først du kan sprogene, er der nemlig stort set ingen grænser for, hvad du kan gøre med en hjemmeside. Derudover giver det dig en bedre forståelse for andre hjemmesider og deres opbygninger, og det kan også være virkelig godt. Lær derfor at forstå HTML og CSS, hvis du vil ind på det online arbejdsmarked.

Hav frivilligt arbejde

Det er typisk godt at have frivilligt arbejde på CV’et – især hvis det er brancherelevant på den ene eller anden måde. Det sender et signal til arbejdsgiveren om, at du er arbejdsom, og at arbejde ikke udelukkende handler om penge for dig. Derudover vil langt de fleste anse det som et positivt karaktertræk, at du prioriterer tid til at gøre en forskel for nogle andre mennesker, og dét er naturligvis også en fordel. Der kan altså være gode grunde til at bruge noget tid på frivilligt arbejde, hvis du vil have et imponerende CV, som kan hjælpe dig med at lande drømmejobbet.

Be the first to comment on "4 gode ideer til at gøre dit CV mere interessant"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*