Du kan sagtens forny dit badeværelse for få penge

Badeværrelse

Ofte tror vi, at det er meget dyrt at forny badeværelset. Men faktisk kan du komme rigtig langt ved f.eks. bare at udskifte håndklæderne, male en væg, udskifte badeforhæng eller sætte planter og levende lys på badeværelset. Straks har du et helt andet rum.

Du kan også vælge at skifte sæbedispenser og tandkrus. Der findes mange forskellige sæbedispensere, sæbeskåle og tandkrus i flotte farver, og ofte kan man købe matchende sæt, som helt sikkert vil live op på badeværelset.

På badeværelset skal der dufte godt.

En billig måde at få en dejlig duft på badeværelset kan f.eks. være at tilsætte det flydende sæbe i sæbedispenseren et par dråber lavendelolie.

Tørrede lavendler i en lille dekorativ skål vil både pynte og dufte. 

Håndlavede sæber af naturens råvarer i sæbeskålen, vil få badeværelset til at dufte skønt.

Duftpinde kan også bruges som velvære og dekoration på badeværelset.

Pynt på badeværelset

Levende lys på badeværelset, er en af de nemmeste måder at skabe stemning på.  

Flettede kurve med småting, toiletruller, småsten, muslingeskaller eller sammenrullede håndklæder ser pænt og ordentligt ud.

Der må gerne hænge kunst på væggene, selvom, at det ”bare” er et badeværelse. Det skaber varme og hygge i et måske ellers koldt og stilrent badeværelse.

Genbrug

Du kan sagtens give badeforhænget nyt liv uden at skulle købe et nyt. Du kan nemlig lægge det i blød i kærnemælk, så bliver det fint og frisk og som nyt igen. Bagefter kan du vaske det på normal vis i vaskemaskinen.

Hvis du vil købe nye håndklæder, så smid ikke de gamle og forvaskede ud. Du kan i stedet for klippe eller sy håndklæderne om til rengøringsklude, altså vaskeklude, karklude eller gulvklude. De er akkurat lige så gode, som de klude, som man kan købe i butikkerne. Ja, de er faktisk bedre, da de har været vasket mange gange, og derfor suger meget bedre. De bliver til solide og kraftige klude, og så er de helt gratis.

Det mest tidskrævende projekt

Det er et stort og uoverskueligt arbejde at skulle til at rive fliser ned, men der findes smarte og nemme metoder til at pifte kedelige og slidte badeværelsesfliser op. Med stickers kan du hurtigt opfriske de triste fliser, så det får et moderne og eksklusivt look.

Det kan ændre rummet fuldstændig at male én væg, så det er også en ide.

Og sidst, men bestemt ikke mindst spiller håndklæderne en stor rolle. Vælg evt. håndklæder i skønne varme farver, som gerne må harmonere med det øvrige interiør. Det vil forny badeværelset og gøre rummet indbydende.

Be the first to comment on "Du kan sagtens forny dit badeværelse for få penge"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*