De unge er blevet vilde med at strikke

strikke

Hvis de fleste skulle tegne et billede af den typiske person som elsker at strikke, så ville mange beskrive en ældre dame som sidder og hygger sig med en rulle garn. Men det billede har ændret sig. I dag er det både mænd og kvinder samt drenge og piger som kaster sig ud i denne hobby.

Hvorfor strikker de unge?

Den digitale tidsalder har givet strik et skub imod det yngre publikum. De unge mennesker er klynget til smartphones og bærbare computere døgnet rundt og derfor søger de et alternativ til at have for eksempel sin Iphone limet til hånden. I stedet for at sende SMS mens man ser film eller TV, så kan du beskæftige hænderne med at strikke.

Lær at strikke online

En af grundende til at millennials er blevet vilde med at strikke er pudsigt nok, at det er nemt og lige til at finde et strikkekursus online. Takket været internettet er det også muligt at finde gratis mønstre samt tips og gode råd fra både garvede såvel som andre nybegyndere. Prøv f.eks. dette strikkekursus som kan hjælpe dig godt på vej.

Hvad strikker de unge?

I disse tider handler det om at skille sig ud fra mængden og meget mode ligner hinanden. Derfor er der flere og flere som vælger at udstråle sin personlighed med kreativiteter som de selv har skabt. Men det er ikke de store tykke striktrøjer som er det mest populære valg.

De fleste unge, som allerede har kastet sig ud i et strikkekursus for begyndere, vælger at kaste sig ud i de små, hurtige og simple ting. Det kan for eksempel være et par farverige sokker, nogle fine vanter eller en flot hue som kan holde ørene varme i de kolde tider.

Kendisserne strikker også

I sidste ende kan du skabe noget som du kan forkæle dig selv med eller glæde andre ved at give det væk. Det gjorde den amerikanske skuespillerinde Amanda Seyfried, kendt fra blandt andet Mean Girls og Mamma Mia, som overraskede talkshow værtinden Ellen Degeneres med en hjemmestrikket hue for nogle år siden.

For Seyfried er det en form for terapi og hun strikker endda mens hun dyrker fitness. Udover Dear John skuespillerinden, så strikker de charmerende skuespillere Ashton Kutcher, Ryan Gosling og Russel Crowe også. De er perfekte eksempler på at det er en hobby som både unge drenge og piger finder interessant. Måske er de endda en del af årsagen til at det er blevet til en trend over hele verden. Lær at strikke her, hvis du vil ride med på bølgen.

Be the first to comment on "De unge er blevet vilde med at strikke"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*