Udbyg dine kompetencer online – tips til gode online-kurser

Det er lettere end nogenside før at udbygge sin kompetance, ja ligefrem efteruddanne sig, online. Nettet flyder over med gode onlinekurser, og du kan efterhånden lære alt mellem himmel og jord direkte fra din egen sofa. F.eks. kan du lære at male online ved at se et malerkursus, bestående af 40 videoer der tager dig fra nybegynder til rutineret maler i akrylmaling. Et malerkursus er måske ikke lige noget du kan bruge til ret meget i forhold til dit CV og din kompetenceudvikling, men der findes også masser af andre kurser, som med sikkerhed kan gøre dig klogere på ting du kan bruge i forbindelse med dit arbejde og karriere.

Her har du 4 gode sider du bør besøge, hvis du gerne vil udbyde dine kompetencer online

1 – Khan Academy

Khan Academy er en amerikanst tjeneste, som nu også findes på dansk. Videoerne er desværre ikke på dansk endnu, men har du mod på at blive undervist på engelsk, så er Khan Academy er super sted at blive klog på f.eks. matematik, biologi, fysik og kemi.

2 – NemProgrammering.dk

På NemProgrammering.dk kan du lære næsten alt inden for IT lige fra programmering til udvikling af spil, til grafisk design i Photoshop. Alle videoerne er gratis og kan se når du vil og hvor du vil. Vi kan specielt anbefale deres Excel kursus, som gør dig til en erfaren bruger af Excel, hvilket du både kan bruge i privaten, men bestemt også i forbindelse med jobbet.

3 – Aarhus Universitet podcasts

Aarhus universitet er de rigtig gode til at lave podcats. Alle kan se disse podcats og blive klogere på en lang række emner på universitets niveau. Du kan se med her: http://podcast.au.dk/ . Købehavns Universitet har også et podcast arkiv. Det finder du her: http://podcast.hum.ku.dk/

4 – Børnemanualen.dk

På børnemanualen.dk tilbyder online kurser i, hvordan i kan blive en bedre familie, og dermed få en bedre hverdag. Er du studerende med børn og familie, så kan dette kursus være værd at prøve af, så du måske kan få mere overskud i hverdagen til studierne og familien.

 

Be the first to comment on "Udbyg dine kompetencer online – tips til gode online-kurser"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*