Studiejob som julemand i december?

Det er ikke sådan bare lige at arbejde som julemand i december måned. Det kræver mere end blot et enkelt rødt julemandskostume, pebernødder og den rigtige location, at være og blive en god professionel julemand.

Måske har du ihærdigt spist maven rund, så du mener selv, at du er klar til at arbejde som julemand i hele december måned, men der er mere i det end det. I Danmark findes der et bookingselskab ved navn Julemandens Kontor, som hvert år har masser af julemænd booket ude til diverse arrangementer og supermarkeder i hele december måned. De søger også julemænd hvert år til et arbejde i et professionelt julemandskostume, men de har samtidig også nogle krav til dig, der ønsker at arbejde som julemand.

Det er ikke nok blot at kunne sige de gyldne tre ord ”HOHOHO”, der skal også en hvis professionalisme til for at man kan arbejde som julemand. F.eks. kræver Julemandens Kontor som har mange julemænd tilknyttet hvert år, at man har noget dokumenteret erfaring som børneunderholder eller lignende fra andre steder. Du kan altså ikke bare blive julemand sådan lige uden at have noget erfaring med at underholde børn i anden omfang.

Samtidig kræver det at man har den helt rigtige juleånd og elsker julen. Man skal have styr på alle traditionerne, kunne fortælle spændende og interessante julehistorier og have historiske facts på plads, så børnene kan føle sig trygge på skødet af dig og du kan svare på alle deres spørgsmål omkring julen og julemanden. Ydermere skal man have en ren straffeattest samt børneattest, da man har med børn at gøre og man skal være professionel i sit julemandskostume.

Har du tænkt dig at arbejde som julemand i december måned kræver det også, at du har et professionelt julemandskostume. Her er der ikke tale om blot et af de billige kostumer i en af legetøjskæderne, men derimod et kostume af god kvalitet, som indeholder skæg, briller, bælte, bukser, overdel og en nissehue, så dit professionelle julemandskostume ligner den helt rigtige julemand, så meget som overhovedet muligt. Det vil du kunne finde i forskellige juleforretninger, men også på webshops på internettet, hvor du kan finde julemandskostumer i forskellige prisklasser og størrelser.

Selvom at december måned kan være en ekstrem travl måned, kan januar være mindst ligeså travl, da det her handler om for dig, at få noget arbejde som julemand til december igen. Har du gjort et godt indtryk ved de arrangementer du har været ude til eller i det supermarked du har været i, vil du forhåbentlig også have en god chance, for at have et job som professionel julemand til december måned igen. Det kræver dog hårdt arbejde og disciplin, som mange andre ting og er ikke noget arbejde, som du bare kommer sovende til.

Mener du at du har den helt rigtige juleånd, har styr på traditionerne i julen og de mange forskellige facts, så du kan svare på børnenes spørgsmål, vil du med stor sandsynlighed have en god chance for at blive en rigtig god kommende julemand.

Be the first to comment on "Studiejob som julemand i december?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*