Single rejse eller romantisk weekend – Bornholm har det hele!

Vil dig og kærresten gerne have en romantisk weekend, men rækker SU´en ikke helt til en weekend i Rom? Eller Vil du bare gerne have luft fra studierne uden det skal koste en formue? Så overvej at tage til Bornholm! Bornholm ligger tæt nok på til ikke at være for dyrt i rejseomkostninger og tid, men stadig lang nok væk til at det føles som en rigtig ferie!

Mange forbinder måske bornholm med lejerture i 8. og 9. klasse, men faktisk er bornholm meget mere end det. Bornholm er nemlig Danmarks ferie ø nummer et, og du finder et utal af aktiviteter og muligheder på øen for både familier, par og singler. F.eks. kan man fra i år på Hotel Sandvig komme på en lækker gourmet og wellness weekend, og så til en pris, hvor selv studerende kan være med. Og er du ikke så meget til det romantiske, så kan du faktisk også tage en slankeferie på selv samme hotel, og på den måde kombinere ferie med en ny slank linje.

Udover hotel sandvig findes der selvfølgelig også mange andre gode hoteller på Bornholm. Prøv bare at søg lidt på Google og du vil finde masser af gode tilbud til f.eks. singler. Diskotekter og gå-i-byen steder er der også en del af på Bornholm, men det er klart, at der er mest gang i den her i sommermånederne.

Herunder har vi kort ridset op hvad du bør opleve når du besøger Bornholm.

 • Naturen
  • Bornholm har en utrolig flot natur, og den bliver du simpelthen nød til at opleve. Tag evt. en telt med på en vandretur og tage en overnatning i et shelter på øen.
 • Bisoner i Almindingen
  • Nu er du jo måske på SU, og derfor vælger vi her at medtage et par gratis muligheder på Bornholm. Et af disse er bisoner, som du kan se og måske være heldig at klappe i Almindingen.
 • Nylars Rundkirke
  • Kirker kan måske være lidt kedelige, men nu er Bornholm nu engang det eneste sted i Danmark at vi har Rundkirker, og  derfor bør du lige tjekke dem ud!
 • Hammershus
  • Dette er en klassiker, og du har måske allerede være der. Der er nok en del andre turister, men bid det i dig, for det er det værd.
 • Ekkodalen
  • Igen er vi ude i naturen, og ekkodalen er det sjovt sted at stoppe på en udflugt på cykel. prøv selv med “Hvad drikker Møller?!?!?!?…..”….. “øølller””””….

Det kort og det lange er, at du ikke behøver tage langt væk for at komme på en romantisk weekend lidt væk fra dagligdagens stress – besøg Bornholm, du vil ikke fortryde det!

Du kan læse meget mere om Bornholm og muligheder for unge her.

Har du selv nogle god tips man kan tage med sig som studerende på en ferie til Bornholm, så skal du være mere end velkommen til at dele dem med vores læsere via kommentarsporet nedenfor.

Be the first to comment on "Single rejse eller romantisk weekend – Bornholm har det hele!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*