Hvad kommer kryptovaluta til at betyde for det fremtidige arbejdsmarked?

New york, USA - July 14, 2017: Cryptocurrency graphic exchange to dollar going down before segwit

Kryptovaluta er blevet et stort emne, der omtales i høj grad i løbet af de seneste par år. Det er også ensbetydende med, at det er noget, der vil have større indflydelse på økonomi, arbejdsmarkedet og mange andre aspekter af dagligdagen. Derfor er det bestemt noget, du bør forberede dig på, da det med stor sandsynlighed vil ende med at påvirke dig på flere måder.

I denne forbindelse bør det understreges, at det i høj grad vil have indflydelse på arbejdsmarkedet, eftersom der vil opstå en lang række nye jobmuligheder som følge af, at kryptovaluta er en helt ny branche i sig selv. Samtidig er det dog bestemt også noget, der vil betyde, at der ligeledes også er nye muligheder for aflønning ved hjælp af diverse typer af kryptovaluta.

Den innovative Blockchain-teknologi kan desuden også bruges til meget andet end kryptovalutaer, hvilket også betyder, at du kan være helt sikker på, at det vil bringe nye teknologiske innovationer med sig i fremtiden. Mange af disse kan tilmed også vise sig at have indflydelse på det fremtidige arbejdsmarked, hvilket i sidste ende vil vise sig at have betydning for dig.

Der dukker jævnligt nye jobmuligheder op som følge af kryptovaluta

Hvis du følger med på diverse jobportaler og på de sociale medier, så kan du også se, at der jævnligt dukker nye job op, som på en eller anden vis har noget med kryptovaluta at gøre. Derfor er der også jævnligt nye muligheder for, at du kan få et job, du er glad for, som har noget med de digitale valutaer at gøre, hvis det naturligvis er noget, du har en særlig lyst til.

Det er naturligvis ikke sikkert, at det er noget for dig, men det er dog noget, der i høj grad er med til at vise, at krypto er noget, der kommer til at være en stor del af vores fremtid – og tilmed også allerede er begyndt at være en stor del af hverdagen for rigtig mange mennesker. Det bør bestemt modbevise dem, der har snakket om det som blot en døgnflue.

Nogle af dem har naturligvis også mere at gøre med kryptovaluta end andre. Der er mange af disse jobs, der ikke har noget med kryptovaluta at gøre i sig selv, men hvor du blot ansættes i en virksomhed, der arbejder med f.eks at håndtere betalinger med kryptovaluta, hvor du skal arbejde med markedsføring, salg, fakturering eller derimod noget helt fjerde.

Er det muligt at få løn udbetalt i kryptovaluta?

Det er endnu ikke noget, der er synderligt udbredt, men der findes enkelte virksomheder, der har gjort det muligt for dig at få din løn udbetalt i kryptovaluta. Det får Nikolaj Rosenthal fra Rungsted Seier Capital blandt andet, da han faktisk kan bryste sig af, at være den første danske sportsudøver, der får udbetalt sin løn i form af den kendte kryptovaluta Bitcoin.

Som der er givet udtryk for ovenfor, så er det endnu ikke noget, der er normen, men det er dog noget, der beviser, at det faktisk er muligt for dig, hvis du har et ønske om, at kunne få udbetalt din løn i form af kryptovaluta, hvad end det er i form af Litecoin, Ethereum eller Bitcoin. Det er dog ikke noget, alle har lyst til, men hvis du har, så er det nogle steder muligt.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er noget, der betyder, at du dermed kan slippe for at betale SKAT af din indkomst, for det er naturligvis ikke tilfældet. Det er fortsat påkrævet, at du betaler SKAT af din lønindkomst.

Be the first to comment on "Hvad kommer kryptovaluta til at betyde for det fremtidige arbejdsmarked?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*