Den fuldendte oplevelse for nybagte studenter

studenterkørsel

Reklame

Man kommer til at have mange succesoplevelser i sit, som man vil mindes og huske som noget, der var med til at definere hele ens liv.

Det kan være ting som ens konfirmation, hvor man er sammen med vennerne i kirken, hold fest med hele familien og derefter har den fantastiske blå mandag i vente. For mange af os var det den første store fest, der blev hold for os alene.

For andre er det den 18 års fødselsdag, hvor man fejrer at man nu virkelig er voksen. Man får sit kørekort, og man skal aldrig mere snige sig ind på et diskotek, i frygt for at dørmanden lægger mærke til en.

Men det som enhver, der har gået på gymnasiet nok husker, er den oplevelse det er, da man efter en lang og hård eksamensperiode endelig kan åbne kassen og tage den Hellige Gral op. Den er egentlig ikke noget specielt, når man ser på den sådan mange senere. Lidt nusset og knap så hvid i stoffet som dengang. Men alligevel er den omgivet med så mange minder, vennernes hilsner på indersiden, hak i skyggen og meget mere, at man næsten får en klump i halsen. Det er naturligvis studenterhuen der tales om. Denne belønning for tre år med lektier, fester, kærlighed, sejre og nederlag.

Det er som om, det ikke betyder noget, at gennemsnittet ikke blev helt så højt, som man måske havde ønsker, for nu er det forbi. Man har vundet. Man får sat huen på hovedet og hele verden ligger for ens fødder. Det skal fejres.

Studenterkørsel er en oplevelse for livet

Når alle har fået huen og de første fester er væltet af stablen, kommer den fantastiske tid, hvor man skal have sin studenterkørsel. Den dag hvor man kører gennem byen i lastbil eller hestevogn. Der er fest og glæde, masser af øl og en stemning som de, der ikke har prøvet det aldrig kan forstå.

Det er vigtigt, at man gør noget ud af sin studenterkørsel, for det er en oplevelse, som man ikke har mere end én gang. Der er heldigvis flere firmaer der har specialiseret sig i at give de danske studerende en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er ikke længere nok med en hestevogn og et banner ned langs siden. Nej der skal være fest, larm og farver. Et tema, som kan samle de glade studerende og få folk til at vende sig på gaden.

Hos AMOK studenterkørsel kan man være sikker på at få en oplevelse, der sidder lige i skabet. De har de fedeste biler i landet, med temaer som Krigeren, Pink Lady, Det Blå Lyn og Firetruck. Det er noget, der vil bringe et smil frem på læberne hos enhver, der ser dem. Der er masser af plads i bilerne, overdækning så selv vejrguderne ikke kan ødelægge dagen og de største højtalere, så musikken for alvor kan pumpe og lade verden vide at netop jeres klasse er blevet studenter.

Så lad være med at gøre det halvt. Gå ”all-in” på denne sidste vilde dag, og bestil studenterkørsel her. Det er en oplevelse, som i vil huske resten af livet.

Be the first to comment on "Den fuldendte oplevelse for nybagte studenter"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*