Danmarks billigste forbrugslån 2016

lån

Når det kommer til lån, vil vi alle sammen gerne have det billigste. Hvis du kan få den samme vare for en mindre pris, vil du naturligvis gerne det. Derfor kan det også betale sig, at bruge lidt tid på at sætte sig ind i lånemarkedets muligheder, inden du går ud og ansøger.

Det kan mange gange være fristende at gå efter det første gode tilbud, men ofte er der mange penge at spare ved at tage en dyb indånding og bruge lidt tid på at sætte sig ind i tingene. På den måde kan du finde frem til det billigste forbrugslån og derved spare mange penge.

Top 3 ud fra renten

Vil du gerne vide, hvor du kan finde det billigste forbrugslån online? Bladetmomentum har undersøgt markedet og lavet en oversigt over de tre billigste forbrugslån, set ud fra renten.

1.      Santander Consumer Bank – 4,94 %

Hos Santander Bank kan du få billige forbrugslån, hvor renten starter helt nede ved 4,94 %. Du kan ansøge online hos Santander Consumer Bank, og du får et hurtigt svar på din forespørgsel. Desuden er der ikke nogen der spørger dig om, hvad du skal bruge dine penge til. Derfor får du med et forbrugslån fra Santander Bank den ultimative frihed til at bruge dine penge præcis, som du ønsker dig det. Samtidig tilbyder Santander dig det billigste online forbrugslån set ud fra renten. Du kan dog kun søge lånebeløb fra 50.000 til 350.000 kr. til denne rente. Har du brug for mindre, vil Bank Norwegian være billigst.

2.      Bank Norwegian – 4,99 %

Bank Norwegian er en norsk bank med relationer til det norske flyselskab Norwegian. En bank, der tilbyder dig forbrugslån til en lav rente fra 4,99 %. Hos Bank Norwegian får du svar på din ansøgning stort set med det samme, og du kan underskrive låneaftalen med dit private NemID. Heller ikke hos Bank Norwegian bliver du bedt om at redegøre for, hvad dine penge skal bruges på – du får bare pengene til en rigtig god rente. Ansøg fra 5.000 til 400.000 kroner hos dem via hjemmesiden.

3.      Coop Bank – 5,59 %

Hos Coop Bank kan du søge til 5,59 % i rente, og her er der ingen stiftelsesgebyrer eller andre omkostninger. Derfor er der ingen skjulte udgifter hos Coop bank. Du behøver ikke stille sikkerhed for de penge du vil have. Som ved Santander Consumer, skal du her søge mellem 100.000 – 200.000 kr. for at kunne opnå denne rente. Ved deres mindre Coop Lån 20+ er renten nemlig 9,95 %.

Du kan sammenligne og søge de billigste forbrugslån her.

Ansøg hos flere og se hvad du får tilbudt

Procenterne nævnt ovenfor er kun vejledende, og hvilken rente du kan få, afhænger af mange ting. Blandt andet spiller din alder, din indkomst og mange andre faktorer ind på din endelige rente. Derfor kan det være en god idé at ansøge om et forbrugslån hos flere, da det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et lån.

Når du så har indhentet flere forskellige tilbud, kan du lettere sammenligne de endelige muligheder og finde frem til det billigste. Desuden giver det dig den fordel, at du har større chance for at blive godkendt hos mindst én, hvis du ansøger hos flere forskellige.

Banken vs. Online – undersøg begge muligheder

Nogle gange er det billigst at søge online, andre gange kan din egen bank give dig det bedste tilbud. Derfor er det en god idé at undersøge begge muligheder grundigt, inden du går ind til noget forpligtende. Det kan godt virke som et besværligt, langtrukkent og måske unødvendigt arbejde, men er renten blot en halv procent lavere, er der mange penge at spare.

Desuden skal du huske på, at renten ikke er den eneste omkostning ved et lån – ofte er der også oprettelsesgebyrer og lignende. Derfor kan det godt betale sig at undersøge og overveje, inden man tager et forbrugslån.

Be the first to comment on "Danmarks billigste forbrugslån 2016"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*