Unge mandlige studerende passer bedre på klunkerne end tidligere

mandlige studernde

Nye klunkestudier viser, at den yngre generation af studerende passer bedre på sig selv end tidligere, når det gælder hygiejne og pleje af et helt specielt sted på kroppen. Nemlig klunkerne!

Det har i mange år været helt naturligt for kvinder at udføre intim barbering, men når det kommer til mænd, har det hidtil været et fåtal, som har udført netop denne disciplin. Det har simpelthen været et tabu belagt emne hos den mandlige del af befolkningen, hvilket har medført, at stort set ingen har udført dette. Men dette har nu ændret sig. Dick Johnson klunke studier viser at op i mod 70% af de unge mandlige studerende udfører intim barbering jævnligt. Og hvis du ikke er en af dem, som har prøvet det før, så er der her en rigtig god guide til hvordan man gør og hvad man skal passe på.

Mange gode grunde til at holde klunkerne bløde og lækre

Det er helt sikkert utroligt rart at have ”bløde løg”, men det har også mange gode bi-effekter at tage sig kærligt af de ædlere dele. Dels er der det helt personlige, at man som mand gerne vil tage sig godt af sig selv og have god hygiejne, og dels er der det, at hvis man skal vise sig frem for det andet køn, også gerne vil tage sig bedst ud. Men der er også sidegevinster, som mange ikke tænker over, når de plejer deres klunker. Det er langt sundere og man mindsker chancen for infektioner, hvis pungen er trimmet. Det er sværere for bakterierne at udvikle sig, og der er større chance for at temperaturen holdes nede særligt for dem, som har tætsiddende bukser, og er meget stille siddende i løbet af dagen. Og det er yderst vigtigt, når man snakker om fertilitet, da temperaturen i pungen, hvis den er for høj over for lang tid, kan mindske mulighederne for, at være i stand til at gøre en kvinde svanger. Man bliver simpelthen mere viril, hvis man fra en tidlig alder begynder at pleje sine kronjuveler. Så den nye trend blandt unge studerende mænd er rigtig god på mange områder.

Hvis klunker selv kunne vælge, ville de være ude i det fri

Det er jo egentligt slet ikke naturligt, at bære bukser set med klunkernes øjne. De vil jo hellere være ude i det fri og få en masse frisk luft. Se bare på dyrene, hvor mange dyr render rundt med bukser på?

Kønsbehåringen var jo egentligt for at beskytte klunkerne, når de var ude i det fri, men som kulturen er bygget op i det moderne samfund, er det jo de færreste som render rundt med røven bar. Det er jo næsten kun for dem der er på besøg hos Carl Mar Møller, og når de så forlader stedet igen, er det jo som regel med bukserne på igen. Men sandheden er at vi ville alle have bedst af at være klædt, som Adam før han spiste en bid af æblet.

Intim barbering har også en bagside

Når man holder måtten fri for mos, så er det ikke helt uproblematisk. Der er bi-effekter, som er mindre behagelige. Dels så er det vigtigt at holde det ved lige, ellers begynder de små hår, som i løbet af kort tid vokser ud, at klø og irritere ad Pommern til. Og dels så er det vigtigt at holde den meget sensitive og følsomme hud fugtig og smidig. Det betyder ikke at man skal gå og sjatpisse i bukserne eller lave svedig klunkesuppe, men derimod er det vigtigt at pleje klunkerne godt og jævnligt, som man helt naturligt gør med resten af kroppen. Og det er det de unge studerende mænd er blevet rigtigt gode til.

Klunke Voks by Dick Johnson er Danmarks nye trend

Først og fremmest så er det en god ide at holde plænen nyklippet hele tiden. For det første så er det klart det nemmeste. Man kan f.eks. have en body skraber liggende klar til hver gang man går i bad, så tager det meget kort tid. Og så er det vigtigt at holde huden blød og smidig. Det bedste på markedet til det, er Klunke Voks (creme) by Dick Johnson. Klunke Voks er en vitaminrig creme, som er specielt designet til at gøre klunkerne godt. For det første så sørger Klunke Voksen for at holde den sensitive hud smidig og blød som en baby’s rumpe. Og for det andet, så er det med til at mindske sved, lugt og bakteriedannelse, hvilket afhjælper mange af de problemer, som netop følger med intim barbering. Og det er virkeligt et produkt, som mange af de studerende har taget til sig. For det første så er det jo et sjovt produkt, hvilket er noget som fanger de unge på de sociale medier, og for det andet så er det jo at produkt, som afhjælper de problemer der følger med de unges trend om intim barbering. Og så er det jo med til, da det er sjovt, at fjernet tabuet, der er omkring de ædlere dele. Nu tør de unge simpelthen at snakke om bløde løg fordi det nu er sjovt.

Be the first to comment on "Unge mandlige studerende passer bedre på klunkerne end tidligere"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*