Slut gymnasietiden af med et brag

brag

Reklame

Er gymnasietiden snart slut og studentertiden nær? Hvis du bliver student i det kommende år, er der mange ting, du skal tage stilling til. Hvem skal gæste min studenterfest? Hvordan skal min frisure sidde til galla? Hvad skal jeg klædes ud som til den sidste skoledag? Men vigtigst af alt – hvordan kan jeg indsætte den faglige slutspurt og dermed blive klar til de videregående uddannelser? I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du kan slutte gymnasietiden af med et brag. Herunder både et fagligt råd, men også råd til de mere praktiske og sjove arrangementer.

Sæt den faglige slutspurt ind

Har du et par måneder tilbage af gymnasiet? Så er det nu, du skal sætte gang i den faglige slutspurt. Det er netop nu, at dine lærere vurderer dit faglige niveau for sidste gang – og som snart skal give dig de karakterer, som vil fungere som adgangsbillet til de videregående uddannelser. Hvis du stadig har et par måneder tilbage, kan du stadig nå at vise lærerne dit faglige niveau. Selvom du helt sikkert er skoletræt, skal du deltage aktivt i timen på netop dette tidspunkt i din gymnasietid. Dine lærere ønsker at give dig en så høj karakter som muligt, og derfor har du nu en sidste mulighed for at vise dem, at du fortjener gode karakterer.

Find det ideelle sidste skoledags kostume

De sidste måneder af din gymnasietid skal ikke kun handle om det faglige. Du går en sjov tid i møde, som giver dig muligheden for at sige farvel til gymnasielivet og kammeraterne på den bedst mulige måde. Et af de obligatoriske arrangementer er sidste skoledag. Her har de fleste gymnasier en tradition om udklædningsfest, som slutter med offentliggørelse af eksaminerne. Mangler du et sjovt kostume til sidste skoledag? Følg linket her for at se et stort udvalg af sjove kostumer, som kan pifte din sidste skoledag op.

Hold en overskuelig studenterfest

Studenterhuen betyder fest og farver – og i Danmark er der tradition for at holde en studenterfest, når man har fået huen på hovedet. Her fejrer familie og venner din flittighed og deler din lettelse med dig.

Det er en god idé at have styr på festen, inden eksamensperioden går i gang. Hvis du vil holde festen sammen med dine forældre, kan I allerede inden eksamensperioden tage de praktiske beslutninger omkring festens omfang. Hvornår skal den afholdes? Hvem skal på gæstelisten? Hvad skal I have at spise? Der er mange forskellige ting, som I skal tage stilling til, og det kan virke uoverskueligt. Et godt råd er, at festen skal være enkel og simpel. Bestil noget lækkert mad udefra, som tilmed ikke behøver at være det helt store. Afhold festen som en reception, hvor folk kan komme og gå i et tidsrum, så gæsterne blot kan tilpasse festen til deres eget hverdagsprogram. Der forekommer mange arrangementer i denne tid, og derfor vil en overskuelig studenterfest lette et pres på skuldrene.

Be the first to comment on "Slut gymnasietiden af med et brag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*