Sikker sex behøver ikke være dyrt eller besværligt

Sikker sex

Der findes mange undskyldninger når det kommer til hvorfor man ikke har lyst til at bruge kondom. Mange klager over at det er akavet at bruge kondom når man er sammen med en ny partner for første gang, at kondomer er dyre og pinlige at købe, eller at det nedsætter følelsen under selve samlejet. Men det ændrer ikke på at ubeskyttet sex kan give sexuelt overførte sygdomme, og en ubehandlet sexsygdom kan i værste tilfælde lede til livmoderhalskræft, barnløshed, fertilitetsnedsættelse, smerter og meget andet.

En ny undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen viser dog at unge mellem 15 og 29 år dog udmærket er bevidste om disse konsekvenser, men at de i “kampens hede” bare ikke får gjort op med disse konsekvenser, og undlader at bruge kondom. Du kan læse mere om undersøgelsen her: http://www.sexogsamfund.dk/kun-med-kondom/presse.aspx

Vi her på Bladet Momentum er dog ikke i tvivl – drop undskyldningerne og tag det kloge valg. Og her vil vi især sætte fokus på undskyldningerne om at kondomer er dyre og pinlige at købe, og at sex ikke kan være godt med kondom. Og dette vil vi gøre med to links.

Du kan nemlig sagtens købe billige kondomer. Der findes et hav af sider på nettet hvor du kan købe kondomer til billige penge og som er lige så gode som de dyre du kan finde i supermarkedet – bare sørg for at mærket er CE-godkendt, så er du good to go.
Mange af disse hjemmesider leverer også kondomerne i diskrete pakker, så det ikke er til at se hvad pakkerne indeholder. På den måde er du fri for at stå i supermarkedet med røde ører når du skal købe en pakke kondomer.

Når nu du alligevel er inde for at bestille dine billige kondomer, kan du i samme ombæring også lige så godt bestille en billig glidecreme. Med glidecreme kan du sikre dig at nydelsen, ved at dyrke sex med kondom, ikke påvirkes. Brug glidecremen som ekstra smørelse under samlejet, og hvis du kombinerer det med de tynde kondomer, vil du ikke kunne mærke forskel. Og dermed behøver det hverken være dyrt eller besværligt at dyrke sikker sex.

Be the first to comment on "Sikker sex behøver ikke være dyrt eller besværligt"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*