Sådan får du den bedste varmeløsning på kontoret eller i butikken

Young team working on computers at desks in stylish office with conceptual papers in the background, might be a startup or a creative office

Vi ved alle, at det er vigtigt med et godt indeklima. Dette gælder både for butikker, hvor de ansatte er i rummet hele dagen samt kunderne, og det gælder også for kontorer, hvor medarbejderne ligeledes opholder sig i timevis. Derfor anbefales det, at man har de optimale løsninger, hvad end det gælder industrivarme, luftvarmeanlæg eller varmeventilation. Dette sikrer, at hverken kunder eller medarbejdere sidder i træk, fryser eller har det for varmt. Det kan være rigtig usundt for helbredet at færdes i for kolde eller for varme rum i lang tid af gangen. Derudover skal der bruges rigtig meget af kroppens energi på at enten at holde på varmen eller at få varmen, hvilket kan nedsætte medarbejdernes og kundernes aktivitetsniveau. Hvis du ønsker at optimere varmløsningerne på kontoret eller i butikken, kan du læse mere i denne artikel. Hvis du ønsker at læse endnu mere om varmeventilationer, industrivarme og luftvarmeanlæg, kan du med fordel klikke her. Her vil du have mulighed for både at indhente mere information om varmeløsninger og samtidig bestille den løsning, som passer dig bedst.

Hvad er den bedste varmeløsning?

Det er desværre ikke muligt at komme med ét svar på, hvad den allerbedste varmeløsning er. Det er det ikke, fordi det afhænger meget af konteksten. Hvis det blot handler om et lille kontor på få kvadratmeter, skal der selvfølgelig ikke bruges så mange ressourcer på opvarmning samt nedkøling. Gælder det derimod en stor butik med meget plads, skal der lidt flere kræfter midler til. Der findes forskellige former for varmeløsninger, som alle sammen er gode på forskellige punkter. Det handler derfor om at vælge lige præcis det luftanlæg eller den varmeventilation, som passer lige præcis din bygning bedst.

Forskellige former for løsninger

En af varmeløsningerne består af et strålevarme gasfyr. Denne form for varme giver et rigtig godt indeklima, da opvarmning foregår behageligt. Dette vil sige, at det udleder en ensartet varme, og det er derfor ikke til at mærke, at det er til stede. Derudover giver det ikke nogen former for støv- eller trækgener, hvilket er en stor fordel. Strålevarme er derfor et rigtig godt bud på varmeløsninger til både butik og kontor.

Hvis kontoret eller butikken har mere end 3 meter op til loftet, kan det være en god idé at overveje det, der kaldes strålevarme vandbaseret Waterstrip. Denne form for strålevarme giver både energi- samt arbejdsmiljømæssige fordele.

En anden god mulighed til butikker er varmlufttæpper vand/el/gas. Denne form for varmeløsning ses ofte over indgangen til butikker, hvor man i det kolde vejr kan mærke en varm brise ovenfra, når man træder ind i forretningen. Med denne form for anlæg undgås træk og kulde.

Ønsker du et varmeanlæg, som går i ét med loftet, kan du overveje det, der hedder klimalofter varme/køle Plaforad. Disse lofter kan både afgive varme samt afkøle lokaler og fungerer rigtig godt i kontorlandskaber, udstillingslokaler, forretninger, foyer etc. Det er muligt at anskaffe sig klimalofter, som fungerer som fulde loftsintegrerede paneler, sænkede lofter i øer samt komplette lofter. Der er dermed noget for enhver smag, hvis man ønsker at anskaffe sig klimalofter.

Som du kan se, findes der mange forskellige former for varmeløsninger, og ovenstående er blot et lille udpluk deraf. En investering i korrekte varmeanlæg er godt lagt ud, da det gavner både medarbejdere og kunder. Det kan være med til at øge medarbejdernes arbejdsindsats, nedbringe sygefraværet samt få kunderne til at opholde sig i butikken i længere tid. Der er derfor rigtig mange fordele ved at sørge for at have optimale varmeløsninger installeret i virksomheden samt på kontoret.

Be the first to comment on "Sådan får du den bedste varmeløsning på kontoret eller i butikken"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*