Online visitkort giver øget fleksibilitet til danske virksomheder

online visitkort

I løbet af de senere år har digitaliseringen for alvor vundet indpas på et væld af fronter. Forbrugerne er gået fra betaling med kontanter og kort – og nu er mobilbetaling for alvor på vej ind i tusindvis af danske butikker. Eksterne harddiske er blevet erstattet af, at data kan lagres i skyen. For slet ikke at nævne telefonbøger, aviser og et væld af andre ting.

Nu vil den virksomheden mobileCARD revolutionære måden hvorpå folk i erhvervslivet udveksler visitkort med hinanden. Det skal ske ved en app på smartphonen – og det er en løsning, som rummer et væld af interessante perspektiver og fordele – både når visitkort skal uddeles og modtages.

Traditionelle visitkort har altid været forbundet med nogle praktiske ulemper, som bliver løst når man udveksler sit visitkort digitalt. Eksempelvis kan man glemme sine visitkort på vej til møde, man kan løbe tør for visitkort til en konference eller et telefonnummer, som er trykt på visitkortet er ændret. Dette er blot nogle af de udfordringer, som kan være forbundet med brug af traditionelle visitkort.

Skaber fleksibilitet hos virksomhederne

Foruden at man ved at gøre brug af mobileCARD vil få mulighed for at kunne løse en række af ovenstående udfordringer, rummer app’en samtidig også en høj grad af fleksibilitet, eftersom oplysningerne på et online visitkort blot kan udskiftes. Det betyder med andre ord, at man på få minutter kan udskifte oplysninger som eksempelvis firmaadresse, telefonnumre og lignende. Dette kan være en stor fordel, som både kan spare tid såvel som økonomiske ressourcer.

Gratis i 14 dage

Såfremt man godt kunne tænke sig at prøve løsningen af, er der mulighed for ganske gratis og uforpligtende at prøve mobileCARD af i 14 dage, så man kan stifte bekendtskab med de mange muligheder og fordele, som appen byder på.

Hvis du godt kunne tænke dig at læse lidt mere omkring appen samt hvilke muligheder, den kan give dig, eller den virksomhed du arbejder i, kan du læse mere om appen på mobilecard.dk.

Be the first to comment on "Online visitkort giver øget fleksibilitet til danske virksomheder"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*