Drop jobbet – bliv fuldtidstrader med fokus på valuta

Trader businessman stand over stock market screen

Der er mange danskere, der går med drømmen om, at blive deres egen chef. Det giver dem en højere grad af frihed til at bestemme og planlægge deres arbejde og fritid. Samtidig er du heller ikke begrænset indkomstmæssigt, da det blot afhænger af din egen arbejdsindsats. Der er mange goder ved at være selvstændig, men det skal dog understreges, at det ikke er noget, du kommer sovende til – og det gør sig gældende, uanset hvilket projekt, du vælger at kaste dig ud i.

I denne forbindelse skal det også nævnes, at det ikke er alle, der føler, at de har de rette kompetencer til at blive deres egen chef. Der er mange muligheder, da du eksempelvis kan starte en virksomhed inden for den branche, du allerede beskæftiger dig med, men du kan også prøve noget helt nyt. Eksempelvis kan du blive fuldtidstrader med særligt fokus på valuta. Her vil dit arbejde – meget simplificeret beskrevet – består af, at skulle investere i og handle med valutaer.

Mange tror, at det er helt umuligt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der tror, at det er helt umuligt at blive sin egen chef. Det er typisk fordi de ser begrænsninger i stedet for muligheder. Alle kan lære sig selv at handle med valuta, men det kræver dog, at det er noget, du er villig til at allokere tid til. Viden og erfaring, der gør, at du kan betragte dig selv som værende en professionel trader kommer ikke fra den ene dag til den anden – det er derimod noget, der kræver hårdt arbejde.

Er du meget fascineret af muligheden for at kunne leve af, at handle på fuldtid, så skal du være villig til at investere en masse hårdt arbejde – specielt i starten, da indlæringskurven kan være stejl og det kan koste dig dyre længepenge. De absolut dygtigste tradere har brugt mange år på at studere feltet og har ligeledes også handlet sig til flere dyrebare erfaringer. Derfor er det uhyre vigtigt, at du ikke tror, at du kommer sovende succes, hvis du vil handle med valuta.

Kræver det ikke en stor formue?

Mange er af den opfattelse, at hvis du skal have succes med valutahandel, så kræver det, at du har en stor formue, du kan handle for. Det er meget vigtigt, at du ikke tror, at det forholder sig således. Du kan reelt set komme i gang for så beskedent et beløb som blot 1.000 kr. Derfor er det meget vigtigt, at denne teori bliver fejet af banen. Det er ganske korrekt, at traditionel valutahandel, hvor der flyttes beløb fra én valuta til en anden typisk kræver et større beløb.

Hvis det ikke er dét, men derimod decideret trading, du har intentioner om at beskæftige dig med, så vil dine handler være baseret på CFD’er (Contract for Difference), der er kontrakter, som handles. Det betyder både, at du ikke ejer de underliggende aktiver, der i dette tilfælde er valuta, ligesom det typisk også betyder, at der handles med en enten større eller mindre gearing. Det betyder, at din handel pustes kunstigt op og det potentielle afkast er meget større.

Derfor er der ikke noget, der begrænser dig for at give dig i kast med projektet. Du kan sagtens balancere at have et fuldtidsjob og samtidig bruge din fritid på, at lære mere om valutahandel, gøre dig nogle erfaringer og generelt set blot opbygge din ekspertise, så du til sidst er dygtig nok til, at det reelt set er noget, du kan gøre til dit fuldtidsjob. Hvis du leder efter et godt sted at starte, så kan du passende oprette dig hos den store broker Markets.com.

Be the first to comment on "Drop jobbet – bliv fuldtidstrader med fokus på valuta"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*