3 online-tendenser vi vil se mere af de kommende år

online

Flere og flere ting flyttes online, og der findes efterhånden ikke én virksomhed i Danmark, som på en eller anden måde er til stede online eller bruger en form for online tjeneste. I denne artikel kigger vi således nærmere på 3 online tendenser, som vi allerede ser meget til nu, men som vi vil se endnu mere til de kommende år.

1. Danskerne vil tjene penge online

Vi danskere er vilde med at tjene penge online, og der er efterhånden flere af os, der har kastet sig ud i et online projekt med det formål at tjene penge på det. Mulighederne for at tjene penge online er mange og tæller blandt andet:

  • Affiliate marketing
  • Investering i crypto
  • Betalte spørgeskemaer
  • Reklameindtægt via YouTube
  • Reklameindtægt via hjemmeside med AdSense

og mange flere…

Ifølge en artikel bragt af Newsbreak.dk er det dog lang fra alle muligheder der er lige gode, og den pt. mest populære og den du kan tjene aller mest på er Affiliate marketing.

2. Online undervisning

Det er efterhånden mere reglen end udtagelsen, at undervisningen foregår online.

Der findes nemlig idag et utal af danske og internationale virksomheder, som tilbyder undervisning online. Du kan både tage en universitets-grad eller blot et kreativt kursus, der er faktisk ingen grænser for hvad du kan blive undervist i hjemme fra Sofaen.

Jubii.dk har f.eks. skrevet en artikel om virksomheden WeTeach.dk, som er et nyt dansk koncept, hvor man derhjemme kan tage en lang række kreative kurser online. Du kan f.eks. lære at strikke, hækle og fotografere uden at skulle tage ud på f.eks. et aftenkursus.

3. Online software

Flere og flere ting bliver gjort online, og software, som tidligere lå lokalt på ens computer eller netværk, kan nu findes i skyen og tilgås via din browser. Excel kan f.eks. nu fås i en version der kører online i din browser, utallige regnskabs-systemer kører online i din browser, bordbestillingssystemer, bookingsystemer, ja det hele foregår idag online. I fremtiden vil vi se endnu mere af disse online platform, og man vil nærmest rynke på næsten, hvis man bliver bedt om at downloade et program til sin computer!

Be the first to comment on "3 online-tendenser vi vil se mere af de kommende år"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*