Mangler du hjælp til at oversætte en tekst, eller driller internettet?

Mange oplever problemer med internettet, og vi kan jo heller ikke alle være sprogeksperter, vel? Det korte svar er nej, det kan vi ikke. Internettet driller, lige som alt andet IT en gang i mellem vil gøre, men her er nogle skud på hvordan du kan gøre det hele lidt nemmere, så du netop kan gøre hvad du er god til.

Har du styr på motorvejen for din kommunikation?

Internettet anses for de flestes synspunkt næsten som en menneskerettighed i Danmark. Vi kan alle blive enige om at vi alle bruger internettet i vores hverdag, men rigtig mange nøjes med en dårlig forbindelse, hvor de oplever at hastigheden kan variere eller bare generelt være en langsom forbindelse. Hvis du driver en virksomhed, er det en direkte nødvendighed at du færdes online, og at dine kunder ikke oplever lang svar tid. Der er mange variable der kan spille ind på ekspeditionstiden eller svar tiden for din support afdeling, men det må simpelthen ikke være internettet der går. Hvis du oplever at internettet ikke er stabilt, kunne det være en idé at benytte en af de mange sammenligningssider. De fokuserer på at give dig muligheden for at vælge det bedste internet til den bedste pris helt gratis. Det gør de simpelthen ved at give dig et overblik priser, hastigheder og hvilken løsning der er mulig hos de forskellige udbydere. For nogle vil det måske være relevant at have mobilt internet så du er til at fange på farten, hvor det for andre måske vil være mere relevant med en fiberopkobling som gør det muligt at uploade store mængder lige så hurtigt som du downloader. Find præcis den løsning der passer dig og passer ind i dit budget for at få det maksimale ud af din teknik.

Er du ekspert i alle sprog?

Nu når du har styr på motorvejen for din kommunikation, er det vigtigt at der er styr på at det er det korrekte der kommer ud til kunden. Det er vigtigt uanset om det er offline eller online du kommunikerer med kunden, at der ikke er fejl i det der bliver sendt ud til kunden. Er din virksomhed f.eks. international kan det være udfordrende at formulerer flyers osv. på f.eks. korrekt engelsk. Her vil det være fordel agtigt for de fleste at benytte sig af professionel oversættelse, det er ikke altid lige nemt for den almene dansker at lave markedsføring til Polen. Det bliver dog gjort relativ nemt at formulerer en kommunikation, da du vil have en oversætter der er sat ind i og har en forståelse for dit felt. Det kan være din virksomhed sælger lange tekster, manualer eller andet der kan være nødvendigt at få oversat inden det kan sælges på et udenlandsk marked, i sådanne situationer vil det være nødvendigt at sikre den højeste kvalitet af dit produkt. Så kan du forsætte med det du er ekspert i.
Hvad du kommunikerer og hvordan du gør det, er en helt anden sag, det vil blive efterladt op til dig selv. Nu har vi hjulpet dig lidt på vej, så hvis du sørger for at have de ovennævnte værktøjer på plads, er du et godt skridt foran i jagten på den internationale succes.

Be the first to comment on "Mangler du hjælp til at oversætte en tekst, eller driller internettet?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*